Esbjerg Havn og Esbjerg Strand

Hvordan bliver planerne for Esbjerg Havns nordlige del? Bliver det en fordel for Sædding? Læs mere under "projekter".

Trafikkaos på Parkvej

Er du også berørt af trafikken på Parkvej? Lokalrådet arbejder på at forbedre forholdene for trafikanter og beboere, og hører derfor gerne fra dig.

Sædding-Fovrfeld Lokalråd

Lokalrådet ønsker at være bindeled mellem borgerne i området og Esbjerg Kommune. Kontakt os gerne hvis du har sager vi skal tage op.

Den grønne ring

Sædding-Fovrfeld er omgivet af grønne områder. Den ca. 10 km. lange rute er fyldt med spændende naturoplevelser.

Indvielse af borde/bænke ved Kælkebakken den 12/10 2017


I det danske sommervejr med blæst, rusk og regn, trodsede Lokalrådets bestyrelse det hurtigt omskiftelige vejr, for nu skulle de af SE sponserede borde/bænke endelig indvies.

Udover bestyelsen deltog der repræsentanter for byrådet i form af Jakob Lose og Anders Kronborg samt en repræsentant fra sponsoren SE, nemlig Rasmus Sømod. Desuden den ansvarlige tømrer for området og en del andre interesserede.

Formanden for lokalrådet, Holger Schrøder bød velkommen, og gav derefter ordet til Rasmus Sømod fra SE, der holdt en kort ta.e om hele forløbet hos SE, og hvad de iøvrigt sponserer, og derefter holdt Jakob Lose og Anders Kronborg en tale i duet, i en ganske fornøjelig stil.

Herefter gik vore politikere og SE repræsentanten i gang med at få skruet plaketterne fast på de midlertidige træplader på de enkelte borde.

(Plaketterne bliver efterfølgende skruet op på de fælles tavler, der bliver opsat ved indgangen til området).

Efter plaketternes fastgørelse og en uddeling af "en enkelt", udbragte formanden, Holger Schrøder, en skål, og ønskede området tillykke med de nye borde/bænkesæt, og Freddy Stendorf Christensen holdt som primus motor i projektet, en kort tale om hele tilblivelsen af ideen og sponsoratet fra SE.

 

Valgmøde den 4. oktober kl. 19 i Mødestedet, Sædding Centret


Sædding Fovrfeldt Lokalråd arrangerer vælgermøde onsdag den 4. oktober 2017 kl.  19 i Mødestedet, Sædding Centret.

Alle er velkomne til at deltage i valgmødet.

Redaktør Chr. Friis Hansen, Jydske Vestkysten, har lovet at være ordstyrer på mødet.

Alle de politise partier er inviteret, og allerede nu er der tilsagn fra:

Diana lMose Olsen, SF

Jrgen Ovesen, Alternativet

Sarah Nørreris, Enhedslisten

LHenrik Vallø, Borgerlisten

John Snedker, S

Olfert Krog, DF

Maibritt Andersen, C

Jesper Frost Rasmussen, V

Lokalrådet håber, at rigtig mange vælgere vil benytte lejligheden til at deltage i mødet og stille spørgsmål til de opstillede kandidater.

Formanden for Sædding Fovrfeldt lokalråd glæder sig til mødet, hvor han bl.a. vil rejse spørgsmål om forureningen af Fovrlfeldt bæk og dermed badeforbuddet ved "lMennesker ved Havet", også den beskårne åbningstid på Sædding bibliotek, vil formanden gerne have diskuteret.

Yderligere info: Holger Schrøder tlf. 30650130, email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Efter mange genvordigheder lykkedes det omsider at få indviet beachvolleybanen på Sædding Strand fredag den 18. august.

Selvom vejret ikke viste sig fra sin bedste side, blev indvielsen markeret med stil, idet de to udvalgsformænd, Jacob Lose og Anders Kronborg åbnede banen med en match, hvor de to var forstærket af kompetente spillere fra volleyballklubben.

Anders Kronborgs hold løb af med sejren, og der var en pokal til såvel Anders Kronborg som til de vindende spillere fra volleyballklubben.

Kommunalpolitikere på rundtur i kommunen standsede også ved "Mennesker ved havet", og i den forbindelse blev de informeret om planerne om "Den historiske Sti", problemerne med Fovrfeld Bæks forurening samt øvrige, relevante emner fra området.

På billedet ses lokalrådets formand, Holger Schrøder, der forklarede de fremmødte politikere om emnerne.

Lokalråd logoLokalrådet i Sædding-Fovrfeld har til formål at være bindeled mellem borgerne i området og Esbjerg Kommune.

Rådet har til opgave at virke til udvikling af det lokale samarbejde og sammenhold samt varetage områdets interesser i samspil med overordnede myndigheder.